Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019

Μήνυμα συμπαράστασης από ''Σύναξη Ορθοδόξων Κρητών'' και ''Αγιορειτών Πατέρων'' σχετικά με την απόφαση κλεισίματος του καναλιου "megasfilipos" στο Youtube.

O Ορθόδοξος λόγος διώκεται! Τὸ Youtube κατήργησε τὸ κανάλι Megasfilippos! 

Έπειτα απο απόφαση του YouTube με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις των οδηγιών προς τον διαχειριστή του εν λόγου καναλιού,έπειτα απο 10 χρόνια λειτουργίας,που είχε στην κατοχή του 6403 βίντεο μὲ ἑκατομμύρια θεάσεις ,με ἐγγεγραμμένους 26.043 συνδρομητές,αποφασίστηκε ο λογαριασμός να ανασταλεί.

Του επισήμαιναν ότι τὸ περιεχόμενο του καναλιού παρακινούσε σε βία ενώ ενθάρρυνε το μίσος εναντίον ατόμου η ομάδων.


Το περιεχόμενο των βίντεο καθώς και το προφίλ του καναλιού είχε καθαρά Ορθόδοξο χαρακτήρα και ειδικά τα τελευταία τρία έτη αντιοικουμενιστικό περιεχόμενο, με ομιλίες γερόντων,ενημερώσεις για χάραγμα, έλευση Αντιχρίστου και Κάρτα του πολίτη και φυσικά οτιδήποτε διαφωτιστικό για όποιον ακολουθεί το Ορθόδοξο δόγμα.

Όλα αυτά ανάγκασαν τους εχθρούς της Ορθοδοξίας να προβούν σε αυτήν την ενέργεια με αποτέλεσμα τη φίμωση και την εξαφάνιση του καναλιού.

Η ''Σύναξη Ορθοδόξων Κρητών'' και οι ''Αγιορείτες Πατέρες'' δηλώνουν τη συμπαράστασή τους ,στην άδικη αυτή απόφαση και ευχόμαστε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να αποδώσει δικαιοσύνη στον χρόνο που Αυτός μόνο ορίζει, να ξανανοίξει το κανάλι του γιατί ήταν πολύ ενεργός και έχει πολλά να προσφέρει ακόμα.Ο αγώνας συνεχίζεται,η ομολογία δε θα πάψει..

Καλή μετάνοια σε όλους.

ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.