Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ:Νέο κανάλι,με όλα τα βίντεο του Γέροντα Σάββα Λαυριώτη.Γραφτείτε συνδρομητές(πατήστε το καμπανάκι μετά)και διαδώστε το...ΔΗΛΩΣΗ:

Νέο κανάλι,με όλα τα βίντεο του Γέροντα Σάββα Λαυριώτη.Γραφτείτε συνδρομητές(πατήστε το καμπανάκι μετά)και διαδώστε το...ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ .

https://www.youtube.com/channel/UCehBZtH7a3fvLRhDki-tcTQ?fbclid=IwAR31s20rLkW3bKbX84Cg2kWNiHYdazEKhPr2h_QWBGXtMykzuX88TDwP2fE

Στόχος των βίντεο είναι να σας ενημερώνουμε,το κατά δύναμη,για θέματα αντιαιρετικού περιεχομένου,όπως επίσης και με όλους όσους επιθυμούν και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα την Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοσή μας,καθώς και τον ορθό τρόπο ζωής που όλοι ως χριστιανοί οφείλουμε να ακολουθούμε.

Οδηγοί μας βέβαια και διδάσκαλοι ,στα θέματα αυτά θα είναι πάντοτε η Αγία Γραφή (Παλαιά και Καινή Διαθήκη),η Ιερά Παράδοσις και οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες,οι οποίοι αφιέρωσαν την ζωή τους,προκειμένου να υπηρετήσουν τον Θεό και τον συνάνθρωπό τους.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε,συν Θεώ,να μπορέσουμε να επιτύχουμε τον σκοπόν μας αυτόν,προς Δόξα Θεού και σωτηρία των ψυχών όλων μας.!

Αμήν !


ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.