Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ντροπή σας, κ. Τσιάρα!


Οι ύβρεις στο πρόσωπο του Χριστού, της Παναγίας, των αγίων, η βλασφημία των θείων επιτρέπονται στην Ελλάδα, με τις ευλογίες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας! Κάθε συμπλεγματικό πρόσωπο, που φέρει εντός του μεγάλο πλεόνασμα κακότητας και καλπάζουσα πνευματική νόσο, θα μπορεί να προσβάλλει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της πλειοψηφίας χωρίς το κράτος να ασκεί κανένα δικαίωμά του ώστε να διατηρηθεί η κοινωνική ειρήνη και να προστατευτούν οι χριστιανοί από τις ανόσιες ροπές μιας προβληματικής μειοψηφίας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας προέβη σε μια πρωτοφανή πράξη περιφρόνησης του θρησκευτικού συναισθήματος του ελληνικού λαού αλλά και εξευτελισμού της κρατικής λειτουργίας. Ενώ αρχικά είχε εξαγγείλει ότι στον νέο Ποινικό Κώδικα θα επανέλθει το αξιόποινο της βλασφημίας, στη συνέχεια, επειδή ο ίδιος διαπίστωσε «αντιδράσεις» (από την άκρα Αριστερά, που έχει δεύτερη φύση τον αντιχριστιανισμό, καθώς και από τους χριστομάχους δικαιωματιστές), αποφάσισε να αναιρέσει όσα είπε και να ανακαλέσει τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία από τηλεοράσεως!

Ο κ. Τσιάρας με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζει ως κυρίαρχη και καθοριστική για τον τρόπο άσκησης της εκτελεστικής εξουσίας τη βούληση του κοινωνικού περιθωρίου. Για να μην προσβληθεί η ολιγάριθμη δράκα προβληματικών ανθρώπων, στρέφεται ευθέως κατά της πλειοψηφίας του λαού μας, συνεχίζοντας την αντιχριστιανική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, ο κ. Τσιάρας «αδειάζει» και τους συναδέλφους του στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Μέσα στα πολλά που είπε, καλό θα ήταν να περιλάβει και τη διαδικασία που ακολούθησε για να αποσύρει τη διάταξη περί βλασφημίας. Σε υπουργικό συμβούλιο ή σε συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη προέκυψε αυτή η απόφαση ή απλά ο κ. Τσιάρας είδε επί ώρα τηλεόραση, διάβασε πολλές αναρτήσεις αριστεριστών στο διαδίκτυο και σκέφτηκε ότι είναι «πολλές οι αντιδράσεις» για την ποινικοποίηση της βλασφημίας;

Είναι κρίμα για την Ελλάδα να ασκείται πολιτική αυτού του είδους και οι υπουργοί της κυβέρνησης να φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εξαχρείωση των ηθών του λαού μας.

dimokratianews,13.11.2019

Δείτε και

-Κατάντημα- Όπισθεν ολοταχώς από την κυβέρνηση – Αποσύρεται η διάταξη για τη βλασφημία

-Ποινικός Κώδικας: Επανέρχεται το αδίκημα της βλασφημίας και της καθύβρισης θρησκευμάτων. Αυστηρότερες ποινές για την παιδεραστία και τη διακίνηση μεταναστών



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.