Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Οι σχισματικοί Ουκρανοί λειτούργησαν στον Αγ. Ιωάννη το Ρώσσο και πήγαν Μετέωρα και Οσιο Δαυίδ Ευβοίας.


Οι σχισματικοί τροποποιούν διαρκώς το αρχικό τους πρόγραμμα προκειμένου να μην έλθουν αντιμέτωποι με τις αντιδράσεις του πιστού κλήρου και λαού της Ελλάδος.

Έτσι χθες Κυριακή βρέθηκαν στο Καστράκι Καλαμπάκας όπου παρακολούθησαν την Θ. Λειτουργία και φιλοξενήθηκαν στο αρχονταρίκι του Ναού από τον εφημέριο π. Ιωάννη στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Μεγάλο Μετέωρο.
Σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου κατάφεραν και λειτούργησαν στον Ναό του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου, προφανώς με την άδεια του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου. 

Από τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στο διαδίκτυο φαίνεται σαφώς ότι πρόκειται για λειτουργία που έγινε και με την συμμετοχή Ελληνα κληρικού της Μητροπόλεως Χαλκίδος. Έψαλλαν στο ψαλτήρι μία μοναχή και δύο γυναίκες από την Ουκρανία.

Την ίδια μέρα επισκέφτηκαν το Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία και φιλοξενήθηκαν στο αρχονταρίκι της Μονής.
Είναι βέβαιο ότι οι σχισματικοί από την Ουκρανία εντοπίζουν έγκαιρα τις αντιδράσεις του πιστού λαού της Ελλάδος και διαμορφώνουν ανάλογα το πρόγραμμά τους.
Συνεχίζουμε αγωνιστικά κατά της διαίρεσης της Ορθοδόξου Εκκλησίας και τελικά όπως φαίνεται είμαστε πολλοί περισσότεροι από ότι υπολόγιζαν οι θιασώτες του Φαναριώτικου σχίσματος.


Καστράκι Καλαμπάκας





Άγιος Ιωάννης Ρώσσος Προκόπι Ευβοίας




Όσιος Δαυίδ Ευβοίας







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.