Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Από την μητρόπολη Λαρίσης παρέλασαν και δυστυχώς εξακολουθούν να περνούν οι φωστήρες του οικουμενισμού και σκοτεινά όργανά του.


  Ο αρχιμ. Βησσαρίων Κοκλιώτης το πνευματικό παιδί του μοιχεπιβάτου της Λαρίσης Ιγνατίου Λάππα που απασχόλισε τα κανάλια και το εκκλησ. δικαστήριο για την ειδική συμπεριφορά του συνεχίζει το έργον του οικουμενιστικώς στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγγλίας.
Οι «σημειωμένοι…» τυγχάνουν της προστασίας από την σύνοδο και όπως βλέπετε προάγονται δεόντως. Αυτοί αποφασίζουν για την Ορθόδοξη Εκκλησία… ενώ ο πιστός κλήρος και ο Λαός κοιμάται μακαρίως.

Εν προκειμένου ας αναλογιστούμε πόσο μεγάλο κακό-βεβύλωση μπορεί να κάνει στην Εκκλησία ένας μοιχεπιβάτης επίσκοπος αγνοώντας τους Ιερούς Κανόνες και τους Πιστούς που φώναζαν ΑΝΑΞΙΟΣ


Αιρετικοί και ορθόδοξοι καθημερινά γίνονται ένα, αλλά οι πιστοί παρακολουθούν παγερά αδιάφοροι, νομίζοντας ότι ακολουθώντας τέτοιους ποιμένες, παραμένουν ...ορθόδοξοι! (Φωτογραφίες)


Ο Θυατείρων Νικήτας στην Κοινότητα Αρχαγγέλου Μιχαήλ Margate

photo11

Την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας επισκέφτηκε την Κοινότητα Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Margate για να τιμήσει με την παρουσία του την Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας.


Με τον Μητροπολίτη Βελγίου συλλειτούργησαν ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Δράγας, ο π. Jonathan Hemmings, ο π. Χρίστος Χριστάκης και ο Αρχιδιάκονός του Φιλάδελφος Καφαλής.
Παρόντες ήταν οι συμμετέχοντες της συνεδρίασης της Διεθνούς Επιτροπής Διαλόγου Ορθοδόξων-Αγγλικανών (International Commission for Anglican–Orthodox Theological Dialogue) που διεξήχθη στο Canterbury.

Την Ορθόδοξη Εκκλησία εκπροσώπησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας (ως Συμπρόεδρος της Επιτροπής), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ (εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας),

ο π. Jonathan A. Hemmings (εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αντιοχείας), ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Δράγας (εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τιργοβιστίου κ. Νήφων (εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ρουμανίας), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Κιτίου κ. Χρυσόστομος (εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Κύπρου), ο Καθηγ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου (Εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος) κ.ά.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Βησσαρίων Κοκλιώτης καλωσόρισε όλους τους επισκέπτες και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Νικήτα για την πρώτη του επίσκεψη στην Κοινότητα Αρχαγγέλου Μιχαήλ και τον προσκάλεσε στην τελετή του Καθαγιασμού των Υδάτων στο λιμάνι του Margate τον Ιανουάριο του 2020.

nikias margaret 1

nikias margaret 1

nikias margaret 1

nikias margaret 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.