Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Για πρώτη φορά στη Λάρισα ο Βαρθολομαίος εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου άκουσε στεντορία την φωνή των Χριστιανών: "ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΙΡΕΣΙΆΡΧΗΣ" Το πάθημα του Βαρθολομαίου του έγινε μάθημα.


Έλεγχος του Αγίου Αχιλλείου μέσα - έξω με αστυνομικούς σκύλους σε ακτίνα 500 μέτρων.

Οι μέθοδοι της δρακόντειας προστασίας του Πατριάρχου κατά την επίσκεψή του (19-22/10-2019) στο Άγιο Όρος από 100 και πλέον αστυνομικούς κάνοντας χρήση αστυνομικών σκυλιών, οι ταπεινωτικοί έλεγχοι, θυμίζουν τα μέτρα που εφήρμοσαν στη Λάρισα επιστρατεύοντας χιλιάδες ΜΑΤ, για να επιβάλουν τους μοιχεπιβάτες και να φέρουν τον Βαρθολομαίο στη Λάρισα.

Δηλώνουν ότι ο επισκέπτης Βαρθολομαίος μετά της κουστωδίας του δεν είναι φορέας ευλογίας, αλλά διχόνοιας και αποστροφής.

Για πρώτη φορά κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα ο Βαρθολομαίος προσκεκλημένος του μοιχεπιβάτου Ιγνατίου Λάππα, εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου άκουσε στεντορία την φωνή των Χριστιανών: "ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΙΡΕΣΙΆΡΧΗΣ" και τα όργανά τους προέβησαν τρομοκρατικά σε συλλήψεις, συνέλαβαν έξι χριστιανές και χριστιανούς ανδρείες γυναίκες και γενναίους άνδρες.

Το πάθημα του Βαρθολομαίου στη Λάρισα του έγινε μάθημα.

Γι' αυτό επέλεξε να κάνει την οικουμενιστική σύναξη του Κολυμπαρίου της Κρήτης το 2016 εν "κρυπτό και παραβίστω" στην απόμακρη, απρόσιτη μορφολογικά και ευκόλως αποκλειόμενη μονόδρομη τοποθεσία της εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Κολυμπαρίου της Κρήτης, και κυρίως άνευρης πνευματικά περιοχής, προκειμένου να αποφύγει τις σφοδρές διαμαρτυρίες των πιστών, οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα απέτρεπαν αυτήν την φιέστα της αιρετικής συνάξεως, αν γινότανε σε ανοικτό προσβάσιμο χώρο από τον πιστό Λαό. Και όλα αυτά των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής συνεργούν των για να εφαρμόσουν τα Σατανικά γεωστρατηγικά τους σχέδια. 

Οι δεσποτάδες, είναι γνωστό, ότι το μόνο που φοβούνται, είναι το αποτρεπτικόν τείχος από τα γενναία στήθη των πιστών και το ΑΝΑΞΙΟΣ !!! 

π. Ευθύμιος Π Στρώμης





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.